Palvelut

Rihun riimit ja ruudut tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin ammattitaitoisia palveluita asiakkaiden räätälöityihin tarpeisiin. Yrittäjä Tanja Rihu tekee kaikenlaisia alan töitä, yksittäisten tekstien editoinnista pitkäaikaiseen yhteistyöhön asti.
 

Rihun riimit ja ruudut kirjoittaa viestintään ja markkinointiin liittyviä tekstejä asiakkaiden toiveiden mukaan esimerkiksi someen, verkkosivuille ja uutiskirjeisiin, ottaa ja käsittelee valokuvia, hoitaa erilaisten materiaalien, kuten mainosten ja esitteiden taittoa sekä vastaa sisältösuunnitelmista erilaisiin kanaviin.
Osaamiseen kuuluvat verkkosivut alusta loppuun - osoitteen ja sivutilan hankkimisesta sisältöihin, ulkoasuun ja julkaisuun saakka sekä mahdolliset tulevat päivitykset.
 

Yksityisyrittäjä on joustava ja mutkaton kumppani, jolta asiakas voi pyytää apua juuri oman tarpeen mukaan - ei tarvitse ostaa laajaa markkinointipakettia, jos tarvitsee apua pienien juttujen kanssa. Ajatuksena on, että aina kannattaa kysyä, voinko auttaa! 

Rihun riimit ja ruudut ottaa mielellään vastuuta isommistakin töistä, kuten vuosikertomuksista tai raporteista, mitkä yrittäjä voi hoitaa tiedonhankinnasta julkaisuun saakka. 

Kaikki työt ovat yhtä arvokkaita ja hoidetaan aina hyvin. Yksityiset ihmiset ovat aivan yhtä tärkeitä asiakkaita kuin suuryritykset, samoin kuin kaikki yhdistykset ja pienyritykset.